Adanaspor'da yüzler gülüyor

TFF 1. Lig'de ilk yarının son maçında Karagümrük karşısında 14 hafta sonra galip gelerek puanını 12'ye yükselten Adanaspor'da büyük sevinç yaşadı. İlk yarıyı mutlu bitiren turuncu-beyazlılarla ligde kalma yolunda umutlar yeşerdi.

TFF 1. Lig’de ilk yarının son maçında Karagümrük karşısında 14 hafta sonra galip gelerek puanını 12’ye yükselten Adanaspor’da büyük sevinç yaşardı. İlk yarıyı mutlu bitiren turuncu-beyazlılarla ligde kalma yolunda umutlar yeşerdi.


Ligin ilk yarısında sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan turuncu-beyazlılar Karagümrük karşısına da eksik kadroyla çıktı. Eksik olmalarına karşın diğer maçlara oranla daha istekli oldukları gözlenen turuncu beyazlılar Eren Keleş ve Hakan Barış’ın attığı gollerle sahadan galip ayrılmasını bildi.


İlk yarıyı mutlu bitiren turuncu-beyazlılar da ligde kalma umutları yeniden yeşerirken, yapılacak translerde dört gözle beklenmeye başladı.


İkinci yarı çok farklı olacağız


Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Fatih Karagümrük maçının ardından, “Arkadaşların kazanma arzusu, isteği içinde olmaları bizi sevindirdi” dedi.
“Sonunda 3 puanı gördük. Arkadaşların kazanma arzusu, isteği içinde olmaları bizi sevindirdi’’ diyen İpekoğlu, ‘’Umarım ikinci yarıda çok farklı Adanaspor izleteceğiz diye düşünüyorum. Başkanımızla birlikte İstanbul’da çok uzun bir toplantımız var. Anlaşacağımız oyuncularla ilgili konuşacağız. Kamp yeri Adana’da olacak. 2 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.