Adanaspor dağıldı

Balıkesirspor Baltok karşısında son yılların en kötü futbolunu oynayan Adanaspor'un sahadan 4-1 gibi farklı skorla yenilmesi camiada hayal kırıklığı yaratırken, Teknik Direktör Kemal Kılıç, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yenilgiyi hak ettiklerini söyledi.

Balıkesirspor Baltok karşısında son yılların en kötü futbolunu oynayan Adanaspor’un sahadan 4-1 gibi farklı skorla yenilmesi camiada hayal kırıklığı yaratırken, Teknik Direktör Kemal Kılıç, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yenilgiyi hak ettiklerini söyledi.

Sahaya bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkan turuncu-beyazlılar son yılların en kötü futbolunu sergilerken farklı yenilgide kaçınılmaz oldu. Kendi evinde aldığı galibiyetlerle üst sıralarda tutunmaya çalışan turuncu-beyazlıların, Balıkesirspor Baltok karşısında sergilediği kötü futbol camiada tam bir hayal kırıklığı yarattı.

90 dakika boyunca ne yaptıkları bir türlü anlaşılmayan ve organize tek bir atak bile geliştiremeyen turuncu-beyazlılarda Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın da oyuncu tercihleri sorgulanmaya başlandı.

YENİLGİYİ HAK ETTİK

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yenilgiyi hak ettiklerini söyledi.

"İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık’’ diyen Kemal Kılıç, şöyle konuştu:

‘’Hem de tam tersine uzun zamandır yapmadığımız hataları yapınca, karşımızda güçlü bir takım var. Sahasında hiç yenilmemiş bir takım, aynı bizim gibi. Balıkesirspor ön bölgesi güçlü oyunculardan kurulu. İyi oyunculardan oluşan bir takıma karşı takım iyi savunma yapamazsanız bu sonuçlar olabilir. İkinci yarı daha iyi başlamamıza rağmen bu sefer kalecimizin yaptığı hatalar sonucu mağlup duruma düştük. Kalecimi eleştirmiyorum. Hatalar olacak tabi. Mağlubiyeti hak ettik. Yukarıdaki gruptan kopmamak için hızla 2-3 maç kazanmamız lazım.’’