Adanaspor'dan hakeme sert tepki

Adanaspor Teknik Sorumlusu 4-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ''Hakem Özgür Yankaya, bugün soyadı gibi yancılık içinde maçı yönetmiştir'' dedi.

Eyüp Arın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.  ‘’Maçın değerlendirmesinden önce belli konulara değinmek istiyorum'' diyen Arın, şöyle devam etti:

''Eyüp Hoca'nın yaptırım gücü yok dediler. Neye göre böyle konuşuyorlar anlamıyorum. Yaptırım geniş bir kelime. Kadro için bu sözleri söyledilerse kadroyu hangi maçta takımın başına çıktıysam hep ben ve ekibim yaptı. Daha sonrasında Hayrullah Mert Akyüz için bazı densiz açıklamalar oldu. Hayrullah milli takımın hangi katagorilerinde ne maçlar çıkardı bir baksınlar. Adanalı olması milli takıma çağrılma sebebi olamaz. Böyle bir sebep olsa adanalı bir çok kalecilerimiz ligde mücadele ediyor. Önce bir araştırsınlar.

Trabzonspor'un galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum ama şu pozisyonlara bir bakın. Adanaspor olarak hatalar yapıyoruz ama maalesef sezon başından beri hakemlerin hatası bizim tüm takımımızın kimyasını bozdu. Verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yediğimiz goller... İki hafta önce mahkemelik olacak yumruklar atıldı ama bir şey yok. Hakem Özgür Yankaya, bugün soyadı gibi yancılık içinde maçı yönetmiştir. Hakeme o kadar laf söyledim ama beni atamadı. Çünkü oda haklı olduğumu biliyordu. Mücadelemizi lig bitene kadar sürdüreceğiz.''