Adanaspor'dan hakeme tepki

Boluspor'a 2-1 yenilerek ligde kalma umutlarını zora sokan Adanaspor'da maçın hakemine büyük tepki gösterildi. Teknik Direktör Demirbakan, ''Oyunda hakem öne çıktı. Hakemler bu hafta da konuşulacak. Bizim bu liglerde de VAR'ın olması lazım'' dedi.

Boluspor’a 2-1 yenilerek ligde kalma umutlarını zora sokan Adanaspor’da maçın hakemine büyük tepki gösterildi. Teknik Direktör Demirbakan, ‘’Oyunda hakem öne çıktı. Hakemler bu hafta da konuşulacak. Bizim bu liglerde de VAR’ın olması lazım’’ dedi.

Son dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-1 yenik ayrılan Adanaspor’da ligde kalma umutları artık mucizelere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklama yapan  Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise maçın hakemini eleştirdi

 Topu Boluspor'a vererek oynadıklarını ifade eden Demirbakan, şöyle konuştu:

 "Kaptığımız toplarla pozisyon yaptık. Bunda da ne derece başarılı olduk bilmiyorum. Pozisyonlar bulduk, olmadı. Oyunda hakem öne çıktı. Hakemler bu hafta da konuşulacak. Bizim bu liglerde de VAR’ın olması lazım. VAR olsaydı bizim bundan önceki 2 maçımız lehimize bitebilirdi. Verilmeyen penaltılarımız var. Bugün de aynısı oldu. Öz eleştirimizi yaparsak, bizim de kaçırdığımız basit, atılması gereken goller vardı.