Adanaspor dış dünyaya kapanıyor

PTT 1. Lig lideri Adanaspor’da hafta sonu Adana Demirspor ile yapılacak derbi mücadelesinin hazırlıkları sürüyor.

Turuncu beyazlı futbolcular Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde , zorlu mücadele sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar. Bu arada, teknik heyetin aldığı karar doğrultusunda yarından itibaren antrenmanlar basın mensupları ile taraftarlara kapanacak. Tesisler maç gününe kadar dış dünyaya kapanacak.

Engin İpekoğlu,  Adana derbisinde Adana Demirspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da galibiyet için çıkacaklarını söyledi. İpekoğlu,  ligin en genç kadrosuna sahip takımlar arasında olduklarını ifade ederek, genç kadronun lig sonunda hedefine ulaşacağına inandığını bildirdi.

Bu arada, turuncu beyazlılar da sakat olan Renan ile Ergin Keleş’in sakatlıklarının devam ettiği, Adana Demirspor karşısında forma giyip giyemeyeceklerinin belirsizliğini korduğu öğrenildi.

 

Teknik Heyet ve Futbolcular Terörü Kınadı

Osman Yereşen Tesislerinde toplanarak Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayan Turuncu-beyazlılar  da teknik heyet ve futbolcular terörü kınadı.

 

Tesislerdeki antrenman  öncesi Ankara'da yaşanan terör olaylarını kınamak için Türk bayrağı önünde birlik mesajı verdi. Adanaspor teknik heyeti ve futbolcular terör saldırılarında hayatını kaybeden ve yaralı vatandaşlarımız için Türk Bayrağının etrafında bir araya gelerek yaşanan bu elim olayları kınadı.