Adanaspor geleceği düşünüyor

Spor Toto Süper Ligden düşmesi kesinleşen ve ligde veda maçlarına çıkan Adanaspor geleceği düşünmeye başladı. Kayserispor karşısında altyapıdan 6 oyuncuya yer veren Teknik Sorumlu Eyüp Arın, ligde kalan maçlarda da bu futbolculara yer vermesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligden düşmesi kesinleşen ve ligde veda maçlarına çıkan Adanaspor geleceği düşünmeye başladı. Kayserispor karşısında altyapıdan 6 oyuncuya  yer veren Teknik Sorumlu Eyüp Arın, ligde kalan maçlarda da bu futbolculara yer vermesi bekleniyor.

Kayserispor deplasmanında 1-1 berabere kalınan karşılaşma sonrası  futbolculara teknik heyet tarafından verilen 2 günlük izin bugün bitiyor. Futbolcular akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayacak.

Bu arada, ligde veda maçlarına çıkan Adanaspor geleceği düşünmeye başladı. Kayserispor karşısında altyapıdan 6 oyuncuya  yer veren Teknik Sorumlu Eyüp Arın, ligde kalan maçlarda da bu futbolculara yer vermesi bekleniyor. Takımın geleceği adına bazı adımlar attıklarını belirten Teknişk Sorumlu Eyüp Arın, ‘’Kayserispor karşısında alt yapıdan 6 oyuncumuzla oynadık. Bizim için ve gençlerimiz için umut verici bir olay’’ dedi.