Adanaspor Kayseri temsilcisini bekliyor

Adanaspor yarın saat 19:00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen son antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlılar 5'e 2 iki top kapma ve pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.  Adanaspor kafilesi antrenmandan sonra Osman Yereşen Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Tevfik Altındağ sarı kart cezalısı durumunda. Adanaspor'da Mehmet Sak, Emre Uğur, Canberk, Didi, Fahri, ve Renan'da 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

Sakatlıkları devam eden Yiğitcan Gölboyu ve Renan’ın yanı sıra Ergin Keleş ve Samican’ın durumları ise belirsizliğini koruyor.

Suat Arslanboğa’nın düdük çalacağı Adanaspor – Kayseri Erciyesspor karşılaşması saat 19:00 itibariyle TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Minik taraftarlardan futbolculara destek geldi

Adanaspor taraftarları  yaptıkları etkinliklerle adlarından bir çok kez ettirmişti. Son olarak Adanasporlu minik taraftarlar kendi yaptıkları resimleri futbolculara vererek zorlu Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesi moral aşıladı.


Yaşları 5 ila 10 arası değişek yaklaşık 15 minik Adansapor taraftarı Adanaspor’un gerçekleştirdiği son antrenmana aileleriyle birlikte gelerek takımlarını seyretti. Antrenman sonrası daha önce kendilerinin hazırladığı resimleri futbolculara veren ve onlarla tanışma imkanı bulan minik taraftarların mutlulukları gözlerinden okundu. Adanasporlu futbolcularda minik taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.