Adanaspor lideri gözüne kestirdi

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında yarın sahasında lider Medipol Başakşehir'i ağırlayacak olan Adanaspor'da hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

- Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında yarın sahasında lider Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan Adanaspor’da hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.  Turuncu-beyazlılar güçlü rakipleri karşısında 3 puan alarak ilk yarıya moralli girmek istiyor.

Turuncu-beyazlılar Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını Teknik Sorumlu Eyüp Arın, nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdürüyor.  Antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Lideri gözüne kestiren turuncu-beyazlılar ilk yarının son haftasında taraftarının desteğiyle 3 puan almanın peşinde olacak.  Teknik Sorumlu Eyüp Arın,  cezası nedeniyle bu maçı da tribünden izleyecek. Arın, gördüğü eksikleri telefonla yedek kulübesine ileterek oyuna müdahale edecek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

 

Bu arada,  karşılaşmanın biletleri de satışa çıktı.  Passolig yetkili gişelerinden ve İnternet üzerinden satışa çıkan biletlerin fiyatı  Güney Kale Arkası Tribün: 10 TL, Maraton: 20 TL, Kapalı Alt-Üst Tribün:  30 TL   Kuzey Kale Arkası Misafir Tribün: 13 TL olarak belirlendi.

 

MAÇIN HAKEMİ HÜSEYİN GÖÇEK

 

Öte yandan, MHK maçın hakemini açıkladı. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Yardımcılıklaırnı ise Serkan Ok ile Erkan Akbulut yapacak.