Adanaspor maç saatini bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası F grubu’nun 5. Haftasında sahasında Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’u konuk edecek Adanaspor’da hazırlıklar tamamlandı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman  Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çalışan turuncu-beyazlılar  antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Antrenman sonrası Osman Yereşen Tesislerinde kampa giren Adanaspor maç saatini beklemeye başladı.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumun’da saat 21:00’da başlayacak mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu Gaziantepspor karşısında sahada iyi oyun sergilemek istediklerini belirterek, kupa da her hangi bir iddialarının olmadığını yineledi.

İpekoğlu, ‘’Daha önce de  Kupa için düşüncelerimi belirtmiştim. Bu maçlara bakış açımız süre almayan  ve maç temposu eksik oyuncularımızı görme imkanı bulmak. Elbette gelen fırsatları da değerlendirme arzunda olacağız. Bu bağlamda hazırlıklarımızı tamamladık.  Gaziantepspor karşısında önceliğimiz sahada iyi futbol oynamak olacaktır’’ diye konuştu.

Renan’a geçmiş olsun ziyareti

Hafta sonu oynanan Adanaspor -  Şanlıurfaspor  karşılaşmasında kolu kırılan Renan Da Silva’yı Teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar hastanede ziyaret etti.

Müsabakanın 17. Dakikasında yerde kalan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Renan'ın sağ kol ulna kemiğinde kırık meydana geldiği anlaşılmış ve ertesi gün ameliyat edilerek tedavisine başlanmıştı. Brezilyalı başarılı oyuncuyu hastanede teknik ekip ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Hastaneye giden kafile Renan’a moral vererek en kısa zamanda sahalara dönmesi temennisinde bulundu. Öte yandan bir grup Adanaspor taraftarı da üzücü haber karşısında  destek olmak için hastaneye gelerek Renan’a çiçek taktim etti.