Adanaspor rövanş için hazır

Ziraat Türkiye Kupası F grubunda mücadele eden Adanaspor, yarın ( Salı ) 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda ağırlayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pres çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan turuncu beyazlılar dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde hücum varyasyonları üzerine çalışan futbolcular kültür fizik hareketleriyle antrenmanı noktaladı.

Antrenmanın ardından futbolcular Osman Yereşen Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Adanaspor Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Kaptan’dan kötü haber

Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor- Adanaspor mücadelesinden sonra ayağında ağrı hisseden kaptan Merthan Açıl’ın  bacağında yırtık olduğu tespit edildi.

Tedavisini yapan Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya eşliğinde sabah saatlerinde MR’ı çektiren kaptan Merthan Açıl’dan kötü haber geldi. Çekilen MR sonucu sağ arka bacağında birinci derece yırtık olduğu anlaşılan Merthan Açıl’ın tedavsine hemen başlandığını ifade eden Masör Yılmaz Renksizkaya Şanlıurfaspor ile oynanacak lig maçına kadar hazır hale getirmek için uğraştıklarını söyledi.

Özgüç Türkalp düdük çalacak

Adanaspor-Trabzonspor karşılaşmasının hakem kadrosu belirlendi. Maçın orta hakemi Ankara bölgesinden Özgüç Türkalp olurken yardımcılıklarını ise Kastamonu bölgesinden  Oğuz Terzi ve Ankara bölgesinden Ejder Yapıcı yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesinden İbrahim Bülbül olacak.

Saat 19:00 itibariyle başlayacak karşılaşma A spor ekranlarından naklen yayınlanacak.