Adanaspor Şanlıurfa’ya bileniyor

PTT 1. Lig'in ikinci yarısının ilk maçında 17 Ocak Pazar günü sahasında saat 18.30'da Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu gözetiminde Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleşen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan turuncu-beyazlılar daha sonra ikişerli gruplar halinde pas çalışması yaptı. Toros Kaplanları antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Öte yandan sakatlığı bulunan takım kaptanı Merthan Açıl ve ayak bileğinde şişlik olan Emre Uğur Uruç takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu antrenman sonrası yaptığı açıklamada Lig maratonunun başladığını ifade ederek, tek düşüncelerinin Lige iyi başlamak olduğunu söyledi.

İpekoğlu,  ’’Devre arasını kupa maçları oynayarak geçirdik. Kendi adımıza kötü bir ara geçirmediğimizi düşünüyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizim için  Pazar gübü zorlu Lig maratonu başlıyor. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Pazar günü oynanacak mücadelede taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Onların desteğiyle ligin ikinci yarısına iyi başlama niyetinde olacağız’’ dedi.

Öte yandan Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor – Şanlıurfaspor karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları ise şu şekilde;

Kale Arkası : 5 TL
Maraton     : 10 TL
Kapalı Alt   : 15 TL
Kapalı Üst  : 20 TL