Adanaspor taraftar desteği bekliyor

TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, Eskişehir maçında taraftarı yanlarında görmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’de hafta sonu sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, Eskişehir maçında taraftarı yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Turuncu-beyazlılar Eskişehir maçı hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri’nde dün akşam yaptığı hazırlıkla devam etti. Teknik Direktör Levent Eriş’in yönetimindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Antrenmanda futbolcuların hırsı dikkati çekerken, Eriş futbolculardan galibiyet istedi.

TEK BİLEK OLMALIYIZ

Teknik Direktör Eriş, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Eskişehir maçında taraftarı yanlarında görmek istediklerini söyledi. Adanaspor’un taraftarıyla bir bütün olduğunda neler yapabileceğini herkesin bildiğini ifade eden Eriş, şöyle konuştu:

‘’Taraftarımız bu sezon geldiğimden itibaren takıma geçtiğimiz sezondan daha çok sahipleniyorlar. Ümit ediyorum ki; bu sahiplenme her geçen hafta daha da perçinlenerek devam eder. Çünkü buna ihtiyacımız var. Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Tek bilek olmalıyız.’’

HAKEM ALPER ÇETİN

 

25 Ağustos Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21:45’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Alper Çetin yönetecek. Çetin'in yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Oğuzhan Aksu görev alacak.