Adanaspor'u güzel günler bekliyor

TFF 1. Lig'de deplasmanda Manisa Futbol Kulübü'nü 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde ilk galibiyetini alan Adanaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Karafırtınalar, ''Takım he benim nezaretimde ilk hem de ilk deplasman galibiyetini aldı. Futbolcularımın performansından memnunum. Adanaspor'u güzel günler bekliyor.

TFF 1. Lig’de deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’nü 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde ilk galibiyetini alan Adanaspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Karafırtınalar, ‘’Takım he benim nezaretimde ilk hem de ilk deplasman galibiyetini aldı. Futbolcularımın performansından memnunum. Adanaspor’u güzel günler bekliyor'' dedi.
Turuncu-beyazlıların Manisa Futbol Kulübü karşısında 90 dakika boyunca sergilediği futbol, taraftarlar tarafından beğenildi.  Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın dizilişi değiştirmesiyle birlikte futbolcular adeta kendilerini bulmuş gibi gözüktü. Futbolcular galibiyet için ellerinden geleni yaparken maçta 2 asist yapan Bruns’un yanı sıra 2 gol atan kaptan Ozegoviç ile bir gol atan Celil Yüksel ve kaleci Karacic’in performansları öne çıktı.
Cuma günü İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlılar kente dönmeyerek Kocaeli’nde bir otelde kampa girdi.  Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayan turuncu-beyazlılar Perşembe günü İstanbul’a gidecek.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Teknik Direktör Karafırtınalar da kendileri için çok önemli olan bir maçı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. ‘’Çıkış yapmamız gereken bir maçtı’’ diyen Karafırtınalar, ‘’Bunu da gerçekleştirdik. Hem benim takımın başında ilk galibiyetimiz hem de ilk deplasman galibiyetimiz oldu. Kazandığımız bu 3 puanla futbolculara özgüven gelmesinin yanında üzerlerindeki stresi de attılar. Futbolcularımın performansından memnunum. Adanaspor’u gelecekte güzel günler bekliyor. Çünkü daha iyi olacağız’’ dedi.