Adanaspor'un kalesi düştü

Spor Toto Süper Ligde son 5 haftayı puansız kapatan ve puan cetvelinin alt sıralarına yerleşen Adanaspor'un kalesi de düştü. Devre arasında Gaziantepspor'dan transfer edilerek kaleyi devralan Itandje son 5 maçta kalesinde tam 13 gol gördü.

Spor Toto Süper Ligde son 5 haftayı puansız kapatan ve puan cetvelinin alt sıralarına yerleşen Adanaspor’un kalesi de düştü. Devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilerek kaleyi devralan Itandje son 5 maçta kalesinde tam 13 gol gördü.

Ligin devre arasında Gaziantespor’dan büyük umutlarla alınan  ve ikinci yarının ilk 3 maçında harikalar yaratarak ‘’işte aradığımız kaleci buydu’’ denilen İtandje’nin son haftalardaki formsuzluğu camiayı düşündürmeye başladı.  Kaleci Itandje’nin son 5 maçta kalesinde tam 13 gol görmesi camiayı endişelendiriyor.

Taraftarın ‘’Büyük maçların büyük, küçük maçların küçük kalecisi’’ adını verdiği Itandje’nin ne zaman kesik yiyeceği de merakla bekleniyor. Kalesinde artık güven vermeyen Itandje’nin kesilerek kaleye yeniden Hayrullah veya Goran’ın geçmesi isteniyor.

Bu arada, Adanaspor yediği 39 golle ligin en çok gol yiyen ligin 4 takımı arasında yer alıyor.