Adanaspor veda ediyor

Spor Toto Süper Ligde puan cetvelinin en alt sırasına demir atan Adanaspor'un sahasında Antalyaspor'a 5-2 gibi farklı bir skorla yenilmesi camiada üzüntü yarattı. Metamatiksel olarak kalma umudu olmasına karşın turuncu-beyazlılar artık veda maçlarına çıkıyor.

- Spor Toto Süper Ligde puan cetvelinin en alt sırasına demir atan Adanaspor’un sahasında Antalyaspor’a 5-2 gibi farklı bir skorla yenilmesi camiada üzüntü yarattı. Metamatiksel olarak kalma umudu olmasına karşın turuncu-beyazlılar artık veda maçlarına çıkıyor.

5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki Antalyaspor maçında sahaya puan umuduyla çıkan Adanaspor, adeta hüsrana uğradı. Sahada kimin ne yaptığı belli olmayan turuncu-beyazlılar, fark yemekten kurtulamadı. Karşılaşmayı izlemeye gelen bir avuç seyirci adeta Eto’u şov izledi.

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya'nın Sampdoria takımından transfer edilen ve attığı gollerle Antalyaspor'u ligde tutan Samuel Eto'o, Adanaspor maçında kırmızı-beyazlı formayla ilk kez 3 gol atma başarısı yakalayarak hat-trick yaptı.

-AĞIR SKOR OLDU-

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, maç sonu yaptığı açıklamada, bulundukları konum itibariyle futbolcuları maça hazırlamanın zor olduğunu  söyledi.

Kendilerinden bir gün önce oynayan Kayserispor’un galip gelmesiyle aradaki farkın 10 puana çıkmasıyla Antalyaspor maçının kendileri açısından zor olduğun u anımsatan Arın, şöyle kon uştu:

‘’Maçtan önceki mantığımız tamamen kazanmaya yönelikti. Ama maalesef düşünce ve uygulama bir olmuyor. Sahaya çıktığımızda son vuruş becerisi iyi olan bir takıma bu kadar pozisyon verirsek bizi cezalandırır. İkinci yarı tamamen zaten Antalyaspor’un oyun kontrolünde geçti. Beklemediğimiz ağır bir skor oldu.’’