Adanaspor yarın kampa giriyor

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da futbolculara verilen 4 günlük yılbaşı izni yarın sona eriyor. Futbolcular yarın Antalya Belek'te kampa girecek.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’da futbolculara verilen 4 günlük yılbaşı izni yarın sona eriyor. Futbolcular yarın Antalya Belek’te kampa girecek.

İlk yarının bitmesine karşın 28 Aralık Perşembe gününe kadar çalışmalarını Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdüren turuncu-beyazlılarda Teknik Direktör Osman Özköylü tarafından 4 gün yılbaşı izni verilmişti. Turuncu-beyazlı futbolcular yarın bitecek olan iznin ardından  Antalya Belek’te kampa girerek ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

KAMP UZATILDI

Bu arada, daha önce 12 Ocak Salı günü tamamlanacağı duyurulan Belek kampı, ligin bailama tarihinin bir hafta sarkması nedeniyle 18 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Adanaspor, 18 Ocak Perşembe gününe kadar kamp hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. Turuncu-beyazlılar, burada hazırlıklarını bitirdikten sonra TFF 1.Lig'in 18.haftasında oynayacağı Denizlispor maçı için müsabakanın oynanacağı Denizli şehrine gidecek. 

Belek kampı sırasında Balıkesirspor ile hazırlık maçı da yapılacak.