Adıgüzel'den miting gibi açıklama‏

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, “Azim Öztürk’e bilet aldım, 1 Nisan’da kendisini Tokat’a gönderiyoruz” dedi. Hava muhalefetine rağmen Seyhan’ın tüm mahallelerinden ve her kesiminden yaklaşık 10 bin kişinin akın ettiği CHP Adana İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayan Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel, çok coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Adeta mitinge dönüşen açıklamada “Seyhan Sol Olsun”, “Gençlik Seninle Durma İlerle”, “Emekçi Kadınlar Burada”, “İşçi Köylü Hep Hazırız Azim Öztürk’e Karşı” yazılı dövizler dikkat çekti. “Seyhan’ın umudu Halkın Doktoru”, “Seyhan’a yakışan Ahmet Başkan”, “Seyhan seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen Adıgüzel, “11 yıllık iktidarında ülkeyi karanlığa sürükleyen AKP’ye buradan meydan okuyoruz. Seyhan’dan yaktığımız ateş, AKP iktidarının sonunu getirecek ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2015’te Başbakan yapacağız” dedi.

HALKIN BELEDİYECİLİĞİNİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

Emekçi, yoksul, ezilen, yüzü ve yüreği aydınlık olan insanlarla halkın iktidarını omuz omuza kuracaklarını vurgulayan ve projelerini anlatan Adıgüzel, “Benim belediye başkanlığımda Seyhan talanın, yalanın, rantın değil, halkın belediyesi olacaktır. Gençler, kadınlar, engelliler, tüm Seyhanlılar, iyi günlerinde de kötü günlerinde de beni yanlarında görecekler. Seyhan Belediyesi, dost kapısı, hizmet kapısı olacak. Yoksulluktan dolayı intihar eden anneler olmayacak” diye konuştu. “Azim Öztürk’e bilet aldım, 1 Nisan’da kendisini Tokat’a gönderiyoruz” diyen Adıgüzel kitlenin parti binasından sokağa taşması nedeniyle konuşmasını bina önünde sürdürdü.

ÜYELERDEN DE DESTEK İSTEDİ

24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutlayan Adıgüzel, “Kendileri de birer emekçi olan bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum, hepsinin ellerinden öpüyorum” diye konuştu. Parti önünde toplanan kalabalık trafiği kilitlerken, konuşmasını büyük coşkuyla sürdüren Adıgüzel, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek temayül yoklaması için de partililerden destek istedi. Üyelerin partinin asıl sahipleri olduğunu belirten Adıgüzel, “Söz, yetki, karar sizde. Desteğinizi 30 Mart’ta Azim Öztürk’ü ve AKP zihniyetini sandığa gömecek adaya verin” şeklinde konuşmasını tamamladı. Adıgüzel açıklamadan sonra gökyüzüne barış güvercinleri uçurdu.