Agave Nedir Biliyor musunuz?

Agave bir tür kaktüs bitkisi olup organik olarak yetiştirilmektedir. Organik olarak yetiştirilen bu kaktüs bitkisinden glisemik indeksi düşük olan ve sağlıklı beslenmede tercih edilen organik Agave şurubu elde edilir.

Agave bir tür kaktüs bitkisi olup organik olarak yetiştirilmektedir. Organik olarak yetiştirilen bu kaktüs bitkisinden glisemik indeksi düşük olan ve sağlıklı beslenmede tercih edilen organik Agave şurubu elde edilir.

Agave Kullanım Alanları

 Agave bitkisinden elde edilen organik Agave şurubu sağlıklı yaşama geri dönmeye çalıştığımız şu dönemde özellikle şekerden vazgeçemeyenlerin tercih ettiği bir ürün olup bal ve şeker yerine tercih edilen bir ürün olmaktadır.50 ye yakın türü olan Agave bitkisinin mavi yapraklı olanından Meksika yerli içkisi olan tekilanın yapımında kullanılmaktadır. Agave bitkisi ilaç olarak ta kullanılmaktadır ve birçok hastalığın yanı sıra bağışıklığı güçlendirici prebiyotik etkiye sahiptir, yapraklarından yapılan çay kabızlığa iyi gelir ve idrar söktürücüdür, kanser hücreleriyle savaşır ve gelişimini durdurur, mikrop azaltıcı özelliği vardır. Geçmiş dönemlerde yaraların iyileştirilmesi için de Agave şurubu kullanılmıştır. Agave şurubu kolesterol düşürücüdür ve tokluk hissi yaratarak zayıflamada yardımcı olduğu bilinmektedir. Vücudumuza aldığımız kalsiyum ve magnezyum minerallerinin emilimini kolaylaştırmaktadır. Birçok faydası olduğu bilinen Agave bitkisi ülkemizde sabır otu olarak bilinmektedir. Satın almak için tıklayın 

Agave bir tür kaktüs bitkisi olup organik olarak yetiştirilmektedir. Organik olarak yetiştirilen bu kaktüs bitkisinden glisemik indeksi düşük olan ve sağlıklı beslenmede tercih edilen organik Agave şurubu elde edilir.

Agave Kullanım Alanları

 Agave bitkisinden elde edilen organik Agave şurubu sağlıklı yaşama geri dönmeye çalıştığımız şu dönemde özellikle şekerden vazgeçemeyenlerin tercih ettiği bir ürün olup bal ve şeker yerine tercih edilen bir ürün olmaktadır.50 ye yakın türü olan Agave bitkisinin mavi yapraklı olanından Meksika yerli içkisi olan tekilanın yapımında kullanılmaktadır. Agave bitkisi ilaç olarak ta kullanılmaktadır ve birçok hastalığın yanı sıra bağışıklığı güçlendirici prebiyotik etkiye sahiptir, yapraklarından yapılan çay kabızlığa iyi gelir ve idrar söktürücüdür, kanser hücreleriyle savaşır ve gelişimini durdurur, mikrop azaltıcı özelliği vardır. Geçmiş dönemlerde yaraların iyileştirilmesi için de Agave şurubu kullanılmıştır. Agave şurubu kolesterol düşürücüdür ve tokluk hissi yaratarak zayıflamada yardımcı olduğu bilinmektedir. Vücudumuza aldığımız kalsiyum ve magnezyum minerallerinin emilimini kolaylaştırmaktadır. Birçok faydası olduğu bilinen Agave bitkisi ülkemizde sabır otu olarak bilinmektedir. Satın almak için tıklayınhttps://www.thelifecoshop.com/organik-agave-surubu-660-gr-220