Ağca: Aktif politikayı Adana'da yapıyorum

İYİ Parti'nin listesinde Adana Milletvekili Adayı olarak yer alıp politikada etkin bir yer tutan Nihal Ağca, İzmir'de görev yaptığını ancak kendisinin Adanalı bir siyasetçi olarak kent ile bağını hiçbir zaman koparmadığını işaret edip 'Allah kısmet ederse bütün siyasetimi doğduğum ve büyüdüğüm şehir olan Adana'da yapacağım. Adanalı hemşerilerimizde İYİ Parti'yi ve Sayın Genel Başkanımızı bağırlarına basıyorlar. Bundan duyduğum memnuniyeti ifade edemem' dedi.

İYİ Parti’nin listesinde Adana Milletvekili Adayı olarak yer alıp politikada etkin bir yer tutan Nihal Ağca, İzmir’de görev yaptığını ancak kendisinin Adanalı bir siyasetçi olarak kent ile bağını hiçbir zaman koparmadığını işaret edip “Allah kısmet ederse bütün siyasetimi doğduğum ve büyüdüğüm şehir olan Adana’da yapacağım. Adanalı hemşerilerimizde İYİ Parti’yi ve Sayın Genel Başkanımızı bağırlarına basıyorlar. Bundan duyduğum memnuniyeti ifade edemem” dedi.
İYİ PARTİ AİLEMİZ BÜYÜYOR
İYİ Parti’nin ve Genel Başkan Meral Akşener’in ülke genelinde her geçen gün halkın özlem duyduğu lider olarak partinin oylarını artırdığına işaret eden Nihal Ağca, partinin dinamiklerinin de hareket geçtiğini söyledi. Yarın seçim yapılacak gibi teşkilatların sahada çalıştıklarına değinen Ağca, Adana’nın her bir yanında Meral Hanıma olan ilgiden dolayı halkın içinde politika yapmanın verimliliğini görerek ayrıca mutlu olduklarını ifade etti. Her bir İYİ Partili kişinin İYİ Parti ailesine yeni üyeler katarak ailelerinin büyüdüğünün de müjdesini verdi.
KAZANAN İYİ PARTİ OLACAKTIR
Nihal Ağca, İYİ Parti’nin tüm yetkili kurulların planlı ve projeli, kolektif bir parti çalışma programını hayata geçirdiğini belirtip “Sahadaki arkadaşlarımızla birlikte toplumdan, tabandan gelen talepleri belirleyerek genel merkezimizde bunları harmanlıyoruz. Çözüm önerilerini de geliştiren genel merkezimiz kamuoyu ile bu önerileri paylaşarak İYİ Parti ailesinin daha da genişlemesini sağlıyor. Siyasetçi olarak bizleri en çok mutlu eden şey, geri dönüşlerdir. Halkımız bizleri bağırlarına basıyor. Meral Hanımı bağırlarına basıyor. Kazanan İYİ Parti olacaktır” dedi.