Ahmet Adıgüzel'den parti üyelerine çağrı‏

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, 1 Aralık Pazar günü Seyhan’da gerçekleştirilecek ön seçim için parti üyelerinden destek istedi.

Süreyya Nihat Oral İlköğretim Okulu’nda yapılacak ön seçim öncesi aday adayları arasında en dikkat çeken ve en güçlü isimlerden biri olan Ahmet Adıgüzel, parti üyelerine çağrıda bulundu.

Partinin gerçek sahibi olan üyelerin Seyhan’ın geleceği açısından tarihi bir karara imza atacaklarını belirten Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Çocukların yatağa aç girmediği, annelerin yoksulluktan dolayı intihar etmediği; kültürel, sosyal ve tarihsel dokunun korunduğu; temiz, düzenli, sosyal açıdan zengin, yerinde dönüşümle yenilenen bir Seyhan için oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Sizin oylarınız gençlerin özgür, kadınların mutlu, engellilerin engelsiz, yaşlıların huzur içinde yaşayacağı bir Seyhan’ı inşa etmemiz için ilk adım olacak. Gelin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın diyarı çağdaş Seyhan’da bir olalım, yeni Seyhan’ı el ele, kol kola, omuz omuza kuralım” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin cefakâr ve vefakâr tabanına her zaman inandığını ve güvendiğini bildiren Adıgüzel, kendisinin başkanlığında Seyhan Belediyesi’nin dost kapısı, şefkat kapısı ve hizmet kapısı olacağını vurgulayarak, “1 Aralık akşamı sandıktan çıkacak sonucun kentimiz, ülkemiz ve partimiz açısından hayırlı olmasını dileyerek, kendimi parti üyelerimizin vicdanına emanet ediyorum”