Ahmet Bozan, ASKF Başkan adaylığını açıkladı

Gençlik Spor kulübü Başkanı Dr. Ahmet Bozan, basın ordusunun huzurunda ASKF Başkan adaylığını açıkladı. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının altını kalın çizgilerle çizen Dr. Ahmet Bozan, Amatör tüm branşlara destek olacaklarını dile getirdi.

Gençlik Spor kulübü Başkanı Dr. Ahmet Bozan, basın ordusunun huzurunda ASKF Başkan adaylığını açıkladı.  Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının altını kalın çizgilerle çizen Dr. Ahmet Bozan, Amatör tüm branşlara destek olacaklarını dile getirdi.

Amatör sporlara emek veren mevcut Başkan Ali Gülleri ile görüştüklerini ve aday olmadığını açıklayan Başkan Adayı Bozan “Daha güçlü takımlar, daha güçlü altyapı ve geleceğin sporcularını yetiştirmek için gece gündüz çalışacaklarını en önemlisi de  “BEN” yerine biz olacağız” dedi.

 

Yönetim kurulunun ilerleyen günlerde açıklayacağını da hatırlatan Başkan Bozan, öğretmen evinde yaptığı toplantıya adeta basın ordusu izledi.  Tüm seçilmiş ve atanmışlarla bire bir görüştüklerini ifade eden Başkan Bozan” Tüm takımlara eşit mesafede yakınlıkta ve uzaklıktayız. Amatör branşlar denilince sadece futbol akla geliyor oysa ki  salon sporlarında  da büyük başarılarımız var. Salon takımlarına da destek olmak için projelerimizi hazırlıyoruz. Biz seçildiğimizde herkes kendini ASKF yönetiminde görmesi için çaba harcayacağız. Geleceğin sporcularını yetiştirmek için  takımlarımıza destek olacağız. Yerel yönetim ile takımlar arasında köprü olacağız. Koltukta az oturup çok iş yapmak istiyoruz. “ dedi.