Ahmet Öztürk seçim yarışında iddialı.

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, geçmişte partiye yaptığı hizmetleri anlattı ve yeni çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, oldukça iddialı konuşarak, teşkilatın da desteğiyle Sarıçam Belediye Başkanlığı seçimini açık ara farkla AK Parti’nin kazanacağını söyledi.

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hız veren işadamı Ahmet Öztürk, AK Parti Sarıçam İlçe Yönetim Kurulunun bu haftaki toplantısına katıldı. Öztürk, bugüne kadar parti içinde yaptığı görevleri anlatarak, ne gibi hizmetler yaptığının bilgisini verdi ve Sarıçam için düşündüğü projeleri aktardı.

Yıllar itibariyle; AK Parti Adana İl Balkanlığında İl Disiplin Kurulu Üyeliği (2002- 2003), İl SKM Başkan Yardımcılığı (2002-2004), İl Yönetim Kurulu Üyeliği (2003-2006), Mali ve İdari İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı (2009-2012) görevlerini yürüttüğünü belirten Ahmet Öztürk, teşkilattan gelen biri olarak teşkilatın ne kadar önemli olduğunu çok iyi bildiğini ifade etti.

AK Parti Sarıçam İlçe Balkanı Cengiz Yalman’ın da hazır bulunduğu tanışma toplantısında konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, “Aday gösterildikten sonra teşkilatımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalar yaparak, Sarıçam Belediye Başkanlığını yine AK Parti’ye kazandıracağız. Ben de teşkilattan gelen biri olarak, teşkilat sorunlarıyla ilgilenen bir belediye başkanı olacağım. Belediyeyi de teşkilatımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Genel Merkez tarafından açıklanacak her türlü sonucu saygıyla karşılayacağının altını çizen AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, “Belediye Başkan adayı gösterilmesem de partime küsmeyeceğim. Gösterilecek Başkan adayı ile birlikte olacağım ve teşkilatımızla beraber kapı kapı dolaşacağım. Partimin kazanması için gece-gündüz demeden çalışacağım. ‘Durmak yok, yola devam’ bizim için sadece bir slogan değil, aynı zamanda düsturdur. AK Parti başarısının sırrı da buradan gelmektedir” şeklinde konuşarak, toplantıya katılanlar tarafından “Olması gereken de budur” dedirtti.

Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman da, Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk’ü çok iyi tanıdığını ve görev yaptığı yıllarda teşkilata çok önem veren bir insan olduğunu bildiğini söyledi ve başarı dileklerinde bulundu.