Ahmet Öztürk’ten Abdullah Torun’a destek

AK Parti’den Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Öztürk, ilçede adı en çok konuşulan aday haline geldi.

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Abdullah Torun’u kutladı ve sonuna kadar yanında olacaklarını beyan etti.

Abdullah Torun’un Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla AK Parti Adana ailesinin daha güçlendiğini ifade eden AK Parti Sarıçam Belediye Başkan aday adayı Ahmet Öztürk, Sarıçam’ın Büyükşehir’in itici gücü olacağını bildirdi ve oldukça iddialı konuştu; “Sayın Abdullah Torun, Adana’nın geleceği için en isabetli isimdir. İlçelerin yapacakları hizmetler imkânlarından ötürü kısıtlı. İlçelere de hizmetin gelmesi için Büyükşehir’in mutlaka kazanılması gerekiyor. Adayımıza inanıyor ve güveniyoruz. Sadece Sarıçam ilçemizi değil Büyükşehir Belediyesini de kazanmak zorundayız.”

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayları arasında ismi iyiden iyiye ön plana çıkan AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, isminin Sarıçam’da konuşuluyor olmasının ve bu şekilde anılmasının kendisini sevindirdiğini söyledi.

Sarıçam ilçesini karış karış taradıklarını ve halkın nabzını tuttuklarını belirten AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Öztürk, vatandaşların gösterdiği teveccühün ise kendilerini oldukça memnun ettiğini ifade etti.

Sarıçamlı’nın Ahmet Öztürk’ü Belediye Başkanı görmek istediklerini açıkça konuştuklarını duymanın onurunu yaşadığını kaydeden Ahmet Öztürk, “Hangi AK Partili başkan seçilirse seçilsin, AK Belediyeciliğin Sarıçam’da devam etmesi gerekmektedir. Önemli olan Sarıçam’ın Türkiye’de örnek ve marka bir ilçe haline gelmesidir. Bizde kurduğumuz ekibimizle Sarıçam’da çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Sarıçamlı hemşehrilerimizle temas halinde, görüşmeler yapıyor, beklentilerini ve isteklerini dinliyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizi son derece memnun ediyor. Artık sadece aday gösterilmeyi bekliyoruz. Aday gösterilmemiz halinde kazanan yine Sarıçam olacaktır” dedi.