Ahmet Sel, ''Biz üvey evlat mıyız?''

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, 2011 yılında kurulan Çukurova Üniversitesi'ne bağlı Feke Meslek Yüksek Okulu'nun tabelasının asılı olduğunu ancak bir türlü hizmete girmediğini belirtip ‘Siyaseten bizi üvey evlat olarak görüp Feke'yi cezalandırıyorlar' dedi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke'nin önceki Kaymakamı Mehmet Özer ile birlikte ÇÜ Rektörünü ziyaret edip Feke Meslek Yüksek Okulunun açılmasını istediklerini vurguladı. Sel, gerek üniversite yönetiminin gerekse de iktidara mensup siyasetçilerin Feke konusu söz konusu olunca duyarsız kaldıklarını belirtip ‘Bizden sonra Tufanbeyli'ye Yüksek Okul açıldı. Feke'deki kadroları geri çektiler' dedi.

KALACAK YER YOK DİYORLAR!


Feke Belediyesi'nin hizmet binasının ikinci katını yüksek okul için idari bina olarak tahsis ettiğini ve Karacaoğlan İlköğretim Okulu'nun binasının da öğrenim binası olarak ayarlandığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Sel, ‘İlçeye atanan personelleri daha sonra geri çekip bizi kaderimizle baş başa bıraktılar. Açmama gerekçeleri olarak gelecek akademisyen ve memurların kalacağı yer yok diyorlar. Buyursunlar gelsinler. Ben yer tahsis etmeye hazırım' dedi.

GEREKÇEYİ AÇIKLASINLAR


Ç.Ü resmi internet sitesinin incelendiğinde Feke'de Su Ürünleri, Makine ve Metal Teknolojileri ve Pazarlama-Dış Ticaret Dallarında 3 bölümün gözüktüğünü belirten Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ‘Ben Sayın Rektör Mustafa Kibar başta olmak üzere iktidar partisinin Bakan ve Milletvekillerine rica ediyorum. Feke'ye niçin yüksek okulun açılmadığını çıkıp kamuoyuna açıklasınlar' sözleriyle görüşlerini dile getirdi.