AK Parti Adana İl Gençlik Kolları'nda yeni dönem çalışmaları

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı yeni dönem çalışmalarına devam ediyor. Adana İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı çatısında bulunan Adana Üniak, yeni atanan başkan ve yönetimi ile ilk toplantısını yaptı.

Adana Üniak Başkanlığı görevine atanan Lami Ösge ve yönetimi, AK Parti Adana İl Başkanlığında kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri de Adana Üniak ekibini yalnız bırakmadı.


Üniak Adana Başkanı Lami Ösge toplantıda yaptığı konuşmasında; “Üniversite gençliği bir toplumun sosyo-kültürel yapısının en dinamik unsurudur. Üniversite gençliğini diğer gençlik kategorilerinden ayıran en önemli fark geleceğin bilgili yönetici ve karar verici adayları olmalarıdır. Bu doğrultuda üniversite gençliğini siyasette genç yaşta aldığı sorumluluklarla, üniversite eğitimi dışında hayata hazırlayan AK Parti Gençlik Kolları, bir okul görevi üstlenmektedir. Demokrasi maskesi altına sığınarak yıkıp döken bir gençlik değil;bugün burada memleket meselelerine kafa yoran, bu doğrultuda sorumluluk almaktan kaçınmayan bir üniversite gençliği ile çıktığımız bu yolda ülkemiz adına yapıcı ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” diyerek ilk toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Üniak Adana Başkanı Lami Ösge ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay; “Öncelikle tatil gününüzü bırakıp burada olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımızın, üniversite gençliğine ne kadar çok önem verdiğini bilmenizi isterim. Sayın Başbakanımız,  gençliğin siyasette yedek kulübesinde değil de ilk on birde yer almasını her daim dile getirmektedir. Uygulamalarıyla da biz gençlere çok önem verdiğini gösteren bir dünya liderine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Aktif siyasette biz gençlere çok büyük ve önemli görevler düştüğünün de farkındayız. Bu sorumlulukların her daim farkında olarak siz değerli kardeşlerimle alnımızın akıyla iyi şeyler yapacağımızdan eminim.” ifadelerine yer verdi.