AK Parti Adayı Torun, seçim startını yarın veriyor

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun'un seçim startını yarın vereceği bildirildi.Yüreğir Spor Salonu'nda düzenlenecek etkinliğe Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve milletvekilleri de katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adanamilletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte katılacağı programda "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Adana'da yepyeni bir dönem başlayacak" mesajı verilecek.

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, yaptığı açıklamada, 8 Aralık Pazar günü saat 14.00'de Yüreğir Spor Salonu'nda Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve milletvekilleriyle birlikte Adanalılarla beraber seçim startını vereceklerini belirtti.

Torun, "Siyaset uzun bir maraton, bu maratonda herkesin görev alması gerekiyor. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle yapacağımız çalışmalarla Adana'yı hak ettiği yere ulaşması için çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Yeni bir dönem, farklı bir yönetimle Adana'da yaşayan bütün insanlarımızı kucaklayacağız. Bu münasebetle pazar günü, partimizin Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda düzenleyeceği buluşma programımıza tüm Adanalıları davet ediyorum" dedi. (Adanadantaraf.com)