AK Parti'den Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

AK Parti Sarıçam İlçe Teşkilatı, ilçedeki şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.

Seyhan Baraj Gölü'ndeki DSİ Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karoğlu ile şahit ve gazi aileleri katıldı. Beraberindeki İlçe Başkanı Hasan Karoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve eşi Emine Yeni ile birlikte şehit ve gazi aileleriyle tek tek selamlaşarak sohbet eden Başkan Fikret Yeni, dayanışmanın ve hoşgörünün en üst düzeyde olduğu, bu mukaddes ayda birlikte olmaktan, birlikte iftar yapmaktan, büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Başkan Fikret Yeni, "Bizler millet olarak, bağımsızlığımızın kıymetini bildiğimiz gibi, hatıralarımızın da kıymetini biliriz. Şehadet mertebesi herkese nasip olmayan ulvi ve en yüce makamdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim onurumuz ve gururumuzdur. Sizler de onların yakınları olarak bizlere emanetsiniz. Biz, gazilerimize ve şehit yakınlarımıza hürmeti, şehitlerimize hürmet olarak görüyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Hasan Karoğluda "Bizler de sizin evlatlarınızız. Biz bir aileyiz. Mağfiret ve paylaşma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazanınız mübarek olsun. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatsınlar. Mekanları cennet olsun" dedi