AK Parti İl Başkanı Yeni ''Evet''i anlattı

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde Kozan'a giderek burada vatandaşlarla buluşup 'Niçin evet denilmesi gerekiyor?' sorusunun yanıtını halk ile paylaştı.

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde Kozan’a giderek burada vatandaşlarla buluşup ‘Niçin evet denilmesi gerekiyor?’ sorusunun yanıtını halk ile paylaştı.

KOZAN’DA SEVGİ İLE KARŞILANDI

Türkiye’nin reformlara açık ve gelişen bir ülke olduğunun altını çizen İl Başkanı Yeni, muhalefetin hayır noktasında ortaya koyduğu argümanların elle tutulur yanının olmadığını ve büyüme, istikrar ve Türkiye’nin Dünya’da hatırı sayılır bir ülke olması adına evet demenin gerekliliğini parti politikası ışığında seçmenlere anlattı. Kozan’da beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek ile birlikte basın kuruluşlarını da ziyaret eden İl Başkanı Yeni, ‘Adana, büyük bir ekseriyetle evet diyecek’ yorumunda bulundu.

HALKIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

Toplumun belirli kesimi tarafından milletvekili sayısının yükseltilmesi konusunun istismar edildiğini belirten İl Başkanı Yeni, ‘nüfus artıyor, milletvekili sayısı ise yıllardır aynı. Dünyada nüfusa göre en az milletvekiline sahip ülke Türkiye’dir. Bu bir ihtiyaçtan doğmuştur ve milletvekili sayısının artması da gayet doğaldır. Temsil eden kişi olarak milletvekili herkese yetemiyor, yetişemiyor’ yorumunda bulundu. İl Başkanı Yeni, 16 Nisan tarihinin Türkiye açısından bir milat olduğunu belirterek ‘Parti olarak çok ayrıntılı bir çalışma içindeyiz. Bütün değerler Adana’da evet oylarının yüksek çıkacağı yönündedir. Halkımızın sağduyusuna her zaman güveniyoruz’ dedi.

AYDINLIK GELECEK İÇİN EVET

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, parti teşkilatlarının evet oylamasında tüm hazırlıklarını yaparak sahaya indiklerini ve her vatandaşa ulaşarak neden evet denilmesi gerektiğini anlattıklarını belirterek ‘CHP’nin ayak sürüyen vesayetçi tutumu ile halka anlattıklarının halkta bir karşılığı yok. İnanın bana halk her şeyin en güzelini biliyor, görüyor ve yaşıyor. Ülkenin kalkınmışlığını ve huzurunu tesis ederek halkın sevgisini kazanan Ak Parti iktidarını halkımız tasvip ederek evet oylarını sandıkta kullanıp geleceğinin teminatını burada gösterecek. Halk hükümetimize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor. Arkasında duruyor. 17 Nisan tarihi Türkiye açısından bir dönüm noktası olacaktır. Aydınlık gelecek için herkesi evet demeye davet ediyorum’ dedi.