AK Parti Seyhan'dan referandum teşekkür yemeği

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş ilçe binası önünde referandum teşekkür yemeği verdi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş ilçe binası önünde yoğun katılımla gerçekleşen referandum sürecine destek veren mahalle başkanları, sandık görevlileri, okul bina kat sorumluları, müşahitler, mahalle yöneticileri, evlerinde kapılarını açıp ağırlayanlara, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, eğitimcilere, SKM programına katılan önceden görev almış il, ilçe başkanlarına, milletvekili adaylara, aday adaylarına, yöneticilere, meclis üyelerine teşkilat mensupları ile AK Parti sevdalılarına teşekkür yemeği verdi.

"Seçim döneminde her birinizin koymuş olduğu katkı son derece önemlidir. Bizimle beraber bu yolda mücadele veren kardeşlerime sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize dönmesiyle bu dava olduğundan daha ileri bir noktaya taşınacaktır. Burada toplanmamızın amacı siyasi konuşmalar değil kardeşlik toplantısıdır. Reisimizin izinde yürüyeceğimiz teşkilat çalışmalarımızın hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bizleri mahçup etmesin." Dedi.

Yeni, konuşmasının devamında, "Seçim günü milletin oyunu koruyan sandık kurulu üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin kaderi için çok önemli olan bir günü hep beraber, milletçe kutlu bir davaya ulaştırmayı sağladık." ifadelerini kullandı.

Beraber çalışmaya devam edeceklerini belirten Sarı,"Hepinizin, bundan sonra da AK Parti ile Türkiye'nin ve evlatlarımızın geleceği için bu özveriyle çalışacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin devamını temenni ediyorum." dedi.