AK Partililerden ‘destek’ sözü

AK Parti Adana il başkanı Fikret Yeni ve AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç'ten Beşir Derneği ve Semerkand Vakfına iadeyi ziyarette bulundu.

Semerkand Vakıf binasında Semerkand ve Beşir derneği yönetimi ile bir araya gelen Yeni ve Erdinç Adana ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Beşir Derneği Adana Şube başkanı Ayhan Binboğa derneğin Yurt dışı ve yurt içi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Semerkand Vakfı Şube başkanı Ümit özlü ise Vakfın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp özellikle madde bağımlılığı, ihtiyaç sahipleri ve gençlerle ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti.

İl başkanı Fikret Yeni ve Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç Beşir Derneği Adana Şubesi Başkanlığının geçtiğimiz günlerde yaptığı “Vakıf Medeniyetinin Torunları Mirasına Sahip Çıkıyor” konulu konferansa il dışı programından dolayı katılamadıklarını bundan dolayı kendilerine iadeyi ziyarette bulunduklarını söylediler. Yeni ve Erdinç, Beşir Derneğinin son aylarda gerek Adana içi gerekse Bayır Bucak Türkmenleri özelinde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve ellerinden ne gerekiyorsa destek vereceklerini belirtti.

Toplantıya AK Parti il başkanı Fikret Yeni, AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Semerkand Vakfı Başkanı Ümit Özlü, Buhara, Nakşin, Kermes, Kurban, Ticaret, Eğitim, Sorumlu Başkanlarının Yanı sıra Beşir Derneği Adana Şube Başkanı Ayhan Binboğa, yönetimi Mustafa Özlü,Ahmet Kalenderoğlu, Murat Ali Şahin,Sinan Gündoğdu, Selman Oğuz katıldılar. Ziyaret misafirlere plaketlerinin verilmesi ile son buldu.