Akan, ''Birlikteliğimiz daha güçlü bir Türkiye için''

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yılda sürdürdü.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Zeki Aç, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçe Başkanlığı önüne düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, “Milletiyle bir bütün olan AK Parti’nin varlığı, daha güçlü bir Türkiye içindir” dedi.

 

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLAN AK PARTİ’Yİ

MİLLETİMİZ ZAFERE TAŞIYACAKTIR

 

AK Parti’nin gerçekleştirdiği hizmetlere değinen Akan, “Bugün milletimiz, Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetleri, AK Parti iktidarının çok kısa bir sürede yaptığını görmekte ve bunu takdir etmektedir. Yıllarca evlerinde yatalak hasta olan vatandaşlarımız, ‘Yok mu, sesimizi duyan” diye feryat ettiklerinde, kimse onların sesini duymadı. Bugün çok şükür, evde bakıma muhtaç olan tüm vatandaşlarımız maddi ve manevi desteklenmekte. AK Parti kimsesizlerin kimsesi oldu. Sesleri duyulmayan gariplerin sesini duydu. Tarihi kahramanlıklarla dolu şanlı milletimiz, bugünde AK Parti’nin sesini duymakta ve 24 Haziran günü AK Parti’yi zafere taşıyarak, bu davanın tüm çilesini çekmiş Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan seçecektir” diye konuştu.

 

Karşılıklı sohbet içerisinde devam eden iftar programında vatandaşlar, AK Parti İlçe Başkanlığı’na teşekkür ederken, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan da, iftar yemeğinde emeği geçen tüm kişilere teşekkür etti.