Akça: Çukurova'nın tercihi İYİ Parti'dir

Çukurova'da teşkilat olarak güzel çalışmalara imza attıklarını ve her geçen gün güçlenerek ilerlediklerini belirten İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yerel basının partilerine verdiği desteğe teşekkür etti.

Çukurova’da teşkilat olarak güzel çalışmalara imza attıklarını ve her geçen gün güçlenerek ilerlediklerini belirten İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yerel basının partilerine verdiği desteğe teşekkür etti.

AKŞENER’E BÜYÜK İLGİ

Partilerinin genç bir parti olduğunu ve Çukurova’da iyi çalışarak güçlendiklerini belirten Başkan M. İlker Akça beraberindeki parti yöneticileri Semra Parlakyıldız, Yücel Yüce ve Cihan İşisağ olmak üzere gazetemizi ziyaretlerinde şu ifadeleri kullandı. “Pandemi sürecinde teşkilatlarımızı diri tutuyor ve sürekli etkinliklerle güç depoluyoruz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımın toplumdaki karşılığının ve sevgisinin her geçen gün arttığını bizlere olan ilgi ve partimize yapılan üye kayıtlarından daha iyi anlıyoruz. Gelecek İYİ Parti ile daha iyi olacak”