Akdeniz ve Güney İlleri Wushu Şampiyonası’

Osmaniye’de gerçekleştirilen Akdeniz ve Güney İlleri Wushu Şampiyonası’na Adana’dan 19 sporcuyla katılan Özgürspor Kulübü sporcularının tamamının madalya alması beğeniyle karşılandı.

Özgürspor Kulübü ve Milli Takım Wushu Antrenörü Naim Yıldırım, Osmaniye’de tüm sporcuların özveriyle mücadele ettiklerinisöyledi.

Osmaniye’de gerçekleştirilen müsabakada, Adana’nın yanı sıra, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş,Şanlıurfa, Osmaniye illerinden toplam 200 kadar sporcunun katıldığı yarışmalarda Adanalı sporcuların başarısının dikkati çektiğini ifade eden Naim Yıldırım, şöyle devam etti:

“Kurulduğumuzdan bu yana, birçok Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcuların çıkmasını sağladık. Sponsor kuruluşların desteği artıkça, başarılarımız da artacaktır. Güney İlleri turnuvası için aylardır sistemli çalışmanın yararını gördük. Turnuvada, 9 birincilik, 4 ikincilik ve 6 üçüncülük ile takım halinde ikinci olduk.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz.”

Bu arada, turnuvada Adana’dan Kobraspor birinci olurken, ikinciliği Özgürspor, üçüncülüğü ise Adana Fırtınaspor ile Şanlıurfa Özcan Güngörspor kulübü paylaştı.

Özgürspor Kulübü’nden dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Minik-Yıldız kız ve erkekler:

35 kilo Samet Çetin, 35 kilo Nazime Tıraş, 38 kilo Aleyna Parsak, 41 kilo Zeynep Melda Tıraş, 52 kilo Sera Deran, artı 56 kilo  İrem Parsak

Kızlar ve erkek gençler:

60 kilo Merve Yasin, 70 kilo Muhammed Osman Erganiş.

Büyük erkek: 70 kilo Muhammed Serkan Eren