AKGP referandumda "hayır kampanyası" başlattı

Anadolu Kadın Gücü Platfformu referandumda "hayır kampanyası" başlattı.

Anadolu Kadın Gücü Platformu, referandum çalışması için üyelerini eğitim verdikten sonra saha çalışmasına başladı.

CHP Seyhan İlçe örgütünün katkı verdiği eğitim çalışmasında, siyasetbilim uzmanları Fatma Arguz, Elif Uzun ve Fatma Düzdöl, Anadolu Kadın Gücü Platformu üyelerine referandum çelışmasının nasıl yürütülmesi gerektiği, halkal ilişkiler konulanında bilgilendirme yaptı.

Eğitim toplantısın bir bölümüne Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP Seyhan İlçe Örgütü Başkanı Abeydullah Kolcu da katıldı.

Eğitim çalışmasının tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Platform Başkanı Sevim Ağamulla, toplantıya katılan Karalar ve Kolcu ile eğitimcilere teşekkür etti. Ağamulla, Platforma olarak referandumda hayır çıkması için yoğun çaba harcayacaklarını söyledi.

Eğitimin tamamlasmasından sonra, Başkan Sevim Ağamulla ile üyelerden Fevziye Uçar, Gizem Arslan, Ayfer Yılmaz, Hülya Önder Acet, Hülya Ayata Gözebe, Sibel Kasan, Eren Kocacan, Cennet Kaya, Rezzan Mercimek, Nermin Ünsal Dinç, Merak Koçak, Emine Özelciadaş, Müyesser Yenibeken, Müzeyyen Güllendi, Zeynep Kasan ve Asuman Ensari, sahaya inerek mahallelerde referandum çalışmasına başladı.