Akgül, ''Bu sezon hedefimiz büyük''

TSYD'de bir basın toplantısı düzenleyen Adanaspor A.Ş. Bayram Akgül önemli açıklamalarda bulundu.

Adanaspor A.Ş Kulüp Başkanı Bayram Akgül dün TSYD’de gazeteciler ile buluştu. Başkan Akgül geçen sezon kötü bir sezon yaşadıklarını ve bundan da ders aldıklarını belirterek ‘Hatalarımızı tekrarlamayacağız’ dedi.

 

AKYEL’İN LİSANS SORUNU VARDI

Bu sezon hedeflerinin büyük olduğunu belirten Bayram Akgül, ‘İnşallah istediğimiz yerde ligi bitiririz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Teknik Direktör Fatih Akyel ile yollarımızın ayrılmasının nedeni lisans sorunudur. Yeni Teknik Direktörümüz Yunus Hoca bizimle 2 şampiyonluk yaşamış olan bir arkadaşımız. Onunla yeniden şampiyonluk yaşayacağız. Zeki bir arkadaşımızdır. Gençlerin önünü açmak isteyen bir anlayışımız var. Teknik Direktör Yunus Hoca, şampiyonluk yaşadı olacak bir teknik adamdır” dedi.

 

ADS DOĞRU OLANI YAPIYOR

Transferde ortak aklın ön planda olduğunu ve dikkatli davrandıklarını belirten Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, kulüplerin şirketleşmesinin doğru bir yöntem olduğunu ifade etti. Kendisinin şirketleşmenin doğru bir yöntem olduğunu 14 yıl önce söylediğini belirtip “Adana Demirspor da bu anlamda doğru yapıyor. Murat Sancak başkan da ADS’yi şirketleştirerek takımın geleceğini garanti altına alıyor. Alt yapıda bin genç var ama izim antrenman yaptıracağımız sahamız yok. Aileler çocuklarını Çatalan Tesisleri’ne göndermek istemiyor. Bu çocukları her gün birilerinin tesislerine götürerek çalıştırıyoruz. Altyapı için saha yapmak istiyoruz. Yer yok. Tahsis yapılmıyor” dedi.

 

Açıklamalarının ardından Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül’e TSYD Başkanı Kurtul Çakın çiçek takdim etti. Bayram Akgül ise TSYD’de olmaktan ve gazetecilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.