Akyüz: ''Şampiyonluk için geldim''

Adana Demirspor'un Denizlispor'dan transfer ettiği Mehmet Akyüz, 26 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için Adana'ya geldiğini söyledi.

Adana Demirspor’un Denizlispor’dan transfer ettiği Mehmet Akyüz, 26 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için Adana’ya geldiğini söyledi.

İstanbul’da Başkan Murat Sancak ile bir araya gelerek sözleşme imzalayan 34 yaşındaki Mehmet Akyüz, ardından Belek kampına katıldı. Akyüz, burada yaptığı açıklamada, Adana Demirspor transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘’Başkanımız Murat Sancak ve ekibi şampiyonluk için ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah şampiyon olacağız. Şampiyonluk için geldim’’ dedi.

Akyüz, Adana Demirspor taraftarının ne kadar vefakar ve her zaman takımlarının yanında olduğunu bildiğini de ifade ederek, taraftarın desteğiyle mutlu sona ulaşacaklarını bildirdi.

TAKIM TOPLANDI

Bu arada, Galatasaray ile yapılan hazırlık maçı sonrası Belek kampını tamamlayan ve 2 gün izin yapan futbolcular Balıkesirspor maçı hazırlıkları için dün akşam saatlerinde Antalya’da toplandı. Mavi-lacivertliler Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde ilk antrenmanı gerçekleştirdi.