Aldırmaz, Habertürk TV’de Adana’yı anlattı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Habertürk TV’de Adana’yı anlattı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“Balçiçek İlter ile Söz Sende” programına canlı yayın konuğu olan Zihni Aldırmaz, yaklaşık bir saat süren programda Adana’nın geleceğine yönelik düşüncelerini de paylaştı.

adliyesi ile gündeme geliyordu. Ancak biz göreve geldikten sonra ‘Ortak Akıl’ anlayışı ile çalışmaya başladık ve herkesin görüşünü alarak Adana’nın her köşesine eşit hizmet götürmeye çalıştık. Adana’daki birlik beraberlik ortamı doğal olarak huzuru da beraberinde getirdi. Adana bir hoşgörü şehridir. Biz 81 vilayete akrabayız. Çünkü Adana Türkiye’nin her yerinden göç almaktadır. Burada herkes barış içinde yaşar” dedi.

Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin son 3 yılda Adana’da yaptığı köklü değişiklikleri ve önemli hizmetleri de anlattı.

Kentin altyapısının tamamlandığını, tüm ana cadde ve bulvarların asfaltlandığını söyleyen Zihni Aldırmaz, “Bunun yanında sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetler yaptık. Gençlerimize önem verdik, sosyal ve kültürel faaliyetler ile insanların spor yapmasının önünü açtık” şeklinde konuştu.