Aldırmaz, öğretmenler gününü çocuklarla kutladı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Beyazevler Mahallesi’ndeki okuma salonuna devam eden öğrencilerin düzenlediği öğretmenler günü etkinliğine katıldı.

Yalçınpark’taki okuma salonu ve kütüphaneye gelişinde Beyazevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Çıplak ve çocuklar tarafından karşılanan Zihni Aldırmaz, çocuklarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükşehir Belediye Bandosu’nun seslendirdiği marş ve şarkılara eşlik eden çocuklar Zihni Aldırmaz’a büyük ilgi gösterdi.

Zihni Aldırmaz, burada yaptığı konuşmada öğretmenlere büyük önem verdiklerini belirtti. Toplumun geleceğinin öğretmenlerin elinde olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Ayrıca her anne de bir öğretmendir. Onlar da çocuklara evde eğitim veriyor. Bütün öğretmenlerimizi kutluyorum. Burası okuma salonu ve kütüphane. Bunlardan 6 tane var. Ama sayısını artıracağız. Gençlerimiz burada çok şey öğreniyor” dedi.

Beyazevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Çıplak da okuma salonunu mahalleye kazandırdığı için Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti, “Sayın Başkanla yapacak daha çok işlerimiz var” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz, Beyazevler Okuma Salonu ve Kütüphanesi’ndeki etkinlikte öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

“MESLEK LİSELERİ TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Öğretmenler Günü dolayısıyla Adana REŞHA Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni de ziyaret ederek, buradaki öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenlere hediyeler veren Zihni Aldırmaz, “Sizin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var. Hepinize başarılar diliyorum. Sağlık Meslek Liseleri ve teknik liseler Türkiye için çok önemli. Her konuda yanınızda olduğumu bilin” şeklinde konuştu.