Aldırmaz, okulları ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gün boyu 10 noktada çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, etkinliklere katıldı.

Sendika ziyaretlerinin ardından Kürkçüler Mahallesi’nde  Göztepe ve Dağcı Köyü ilkokulu ve orta okullarını ziyaret eden Aldırmaz, yöneticilere ve öğretmenlere karanfil verdi, köstekli saat hediye etti. Başöğretmen Atatürk posterleri de hediye eden Aldırmaz, “Öğretmenlik mesleğinin kutsallığını ve önemini bilen biri olarak, öğretmenlerin maddi manevi sorunlarının çözülmesinde her türlü girişimde bulunmaya hazır olduğunu açıkladı.

PANKARTLI, SLOGANLI KARŞILAMA

Dağcı İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyareti sırasında 5-A Sınıfı öğrencilerinin kendisini pankart ve sloganlarla karşılaması üzerine son derece duygulanan, öğrenciler ve öğretmenlerle adeta bütünleşen Zihni Aldırmaz, okul bahçesinde öğrencilerle bir süre sohbet etti.

GELECEĞİMİZİ PLANLAYAN İNSANLARSINIZ

Günün son ziyaretini Işık Dershanesi’ne gerçekleştiren Aldırmaz, burada da dershane yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Aldırmaz, “Siz bizim geleceğimizi planlayan insanlarsınız. Hayat standardınız bütün mesleklerde olduğundan daha üst düzeyde olmalı. Öğretmenlerimizin üzülmemesi, kafalarının rahat olması gerek. Çocuklarımızı, geleceğimizi size emanet ediyoruz. Dünyadaki en değerli varlıklarımız çocuklarımız ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize gereken önemi vermeliyiz. Sizlerden isteğim; öğretmenlik mesleğinin yapısına uygun duruşunuzu sürdürün ve moralinizi bozmayın” dedi.

Işık Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çınar da, ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını kaydetti, belediye başkanı olarak desteklerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Aldırmaz konuşmaların ardından öğretmenlerle hatıra fotoğraf çektirdi ve çeşitli hediyeler sundu.