ALEVİ PLATFORMU'NDAN BAŞKAN SONER ÇETİN'E TAM DESTEK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Arap Alevileri kurumları ve Anadolu Alevi kurumlarından oluşan Alevi Platformu ile geçtiğimiz gün bir araya geldi.

“BU RAPORU KABUL ETMİYOR, LANETLİYORUM”

“ALEVİ OLSAM BELKİ DE BU TOPLUMA BU KADAR HİZMET ETMEZDİM”

Bir Allah’ın kulu hayatım boyunca bu konuda bir yanlış yaptığımı söyleyemez. Ben biliyorum ki sizler buna ihtimal vermediniz. Sizlerle el eleyiz, omuz omuzayız. Ben bu toplumun her zaman emrinde oldum. Belediye başkanı olmadan da emrindeydim şimdi de emrindeyim ve sonrasında da böyle olacak. Beni canlardan hiç kimse ayıramaz. Hiç kimse aramıza giremez” ifadelerini kullandı.

Alevi Platformu Başkanlarıyla birlik ve beraberlik mesajları veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kimse Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırmaya çalışmasın ve beyhude çabalardan vazgeçsin. Çünkü biz biriz ve beraberiz. Adana çok önemli bir ilimiz. Bizim hem partililerimizin hem yol arkadaşlarımızın hem de canlarımızın sorunlarını çözebilmek için Büyükşehir’i CHP’ye kazandırmamız gerekiyor. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz” şeklinde konuştu. Söz alan Alevi Bektaşi Platformu üyeleri, “Soner Çetin’in mutlaka ve her daim yanınızdayız. Biriz, beraberiz. Beraber bu yolu devamlı yürüyeceğiz” dediler.