Alın size hırsızlık belgeleri!

Adana kamuoyunu bir süredir işgal eden 'Hırsız kim?' tartışmasında MHP teşkilatlarına ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 'Savcılıktan gelen resmi belgeler elimde. Tapeler elimde. Savcı mütelalarını okursanız hakikatleri görürsünüz. Bende buradan tüm savcılara çağrıda bulunuyor rica ediyorum. Beni de, benim dönemimi de araştırın' dedi.

Adana kamuoyunu bir süredir işgal eden ‘Hırsız kim?’ tartışmasında MHP teşkilatlarına ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Savcılıktan gelen resmi belgeler elimde. Tapeler elimde. Savcı mütelalarını okursanız hakikatleri görürsünüz. Bende buradan tüm savcılara çağrıda bulunuyor rica ediyorum. Beni de, benim dönemimi de araştırın” dedi.

BUNLAR HIRSIZ DEĞİLSE BEN Mİ HIRSIZIM?

Başkan Karalar katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ait açıklamalarda bulundu. Karalar, Hüseyin Sözlü döneminin ASKİ’sinde yaşanan ve tapelere sirayet ederek savcılık tarafından ASKİ çalışanları hakkında idari işlem yapmaları için gönderilen belgeleri gösterip ayrıntıları ortaya döktü. Kendilerinin de 10 ayrı suç duyurusunda bulunduklarını ve bunun da adli mercilerde olduğunu belirten Karalar, daha önce düzenlediği ASKİ yolsuzluğuna ait basın toplantısının bilgilerini Adanalılar ile yeniden paylaşıp ‘Bunlar hırsız değilse ben mi hırsızım?’ sorusunu yöneltti.

TOPLU ÇIKIŞ YOK BİREYSEL ÇIKIŞLAR YAŞANACAK!

Büyükşehir Belediyesi’nde yakın tarihte toplu çıkışların yaşanmayacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, çalışmayan, ayak sürüyen ve kendilerine karşı direniş içinde olan kişilerin çıkışlarını vereceğini de söyleyerek uyardı. Ceyhan’ın İsalı Köyü’nde Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait araziyi belediye imkanlarıyla düzenleyerek tarla vasıflı hale getirdiğini iddia ettiği Hüseyin Sözlü ve ailesine yönelik köy halkıyla yapılan röportajları izleten Başkan Zeydan Karalar “Bu insanları ben mi söyletiyorum. Bunlar benim için mi konuşuyorlar. Veremeyecek hesabım yok. Savcılar beni de araştırsın” dedi.