Amatörce'de ilk yarının EN'leri açıklandı

Gazeteci Şehmus Baysal’ın 18 yıldır aralıksız olarak hazırlayıp sunduğu Amatörce, yine gündeme damga vurdu. Amatörce’nin bu haftaki konukları Hadırlıgücü Başkanı Ender Yağ, Akkapıspor Başkanı Fikret Gizir ile May tay il temsilcisi Ramazan İncetaş oldu.n Konu ve konukları ile gündeme damga vuran Amatörce 18. Yılında ilk yarının ‘’EN’’lerini açıkladı. Gazeteci Şehmus Baysal, Hamza Güngör, Hüseyin Arat ve Ömer Demir ile birlikte ortak oluşturulan ilk yarının enleri büyük ilgi gördü.

Amatör dalda spor yapanların üvey evlat muamelesi gördüklerine dikkat çeken Gazeteci ve yorumcu Şehmus Baysal, bazı kulüplerin zevkü sefa içerinde bulunurken, bazı takımların ise yoksulları yaşadığına dikkat çekti. Programcı Baysal’’ Amatörce ekibi olarak ince eleyip sık dokuyoruz. İlk yarının enlerini açıklarken hakkaniyeti gözettik. Futbol şehidimiz Fırat Sarıçam için Amatörce olarak Sarıçam Belediyesine bir teklifimiz olmuştu. Fırat Sarıçam ismini spor sahasına ya da mahalleye adının verilmesi yönündeki teklifimize Sarıçam BLD Başkanı Ahmet Zenbilci olumlu karşılayarak adını bir mahalleye verdi. Kutluyorum Zenbilci Başkanımı Meclis üyelerini ve ekibini. Vefa örneği gösterdi.‘’ dedi.

Her şeye rağmen Şampiyon olacaklarını açıklayan Hadırlıgücü Başkanı Ender Yağ, bazı sıkıntılar yaşadıkların bunları aşarak mutlu sona ulaşacaklarını iddia etti. Yağ ’’ Son haftalarda iyi oynamadığımız bir gerçek. Fakat iyi takımlar kötü oynadığında da maç kazanmasını bilmeli. Bizde bu aralar bunu yapıyoruz galiba. Fakat üzerimize oyunlar oynanıyor. Biz şampiyon olarak tüm oyunları bozacağız’’diye konuştu. Herkesin hata yapacağı gibi hakemlerinde hata yapabileceğini dile getiren Akkapıspor Kulübü Başkanı Fikret Gizir’’ Lige renk katıyoruz. Her şey galip gelmek demek değildir. Biz her maçta centilmence mücadele etmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu. May Tay’ın önemli aşamalar kaydettiğine işaret eden il temsilcisi Ramazan İncetaş, son yapılan şampiyonda Belediyelerin sınıfta kaldığını ifade etti.

Amatörce ekibinin belirlediği ilk yarının EN'leri şöyle:

İLK YARININ TAKIMI:

Baklalıspor

İLK YARININ YÖNETİCİSİ:

Metin EKER (Kürkçülerspor Kulüp Başkanı)

İLK YARININ ANTRENÖRÜ:

Murat KARATAŞ (Ceyhan Doğanspor)

İLK YARININ FUTBOLCUSU:

Fatih (Baklalıspor)

İLK YARININ KAREASI:

Fatih (Baklalıspor), Ömer (Kürkçüler), Turan (Ceyhan Doğan), Cihan (Çukurova Bld)

İLK YARININ ALTIN 11’İ:

1)İbrahim (Ceyhan Doğan)

2)Cihan (Çukurova Bld)

3)Çağan (ÇÜSK)

4)Ali (Seyhangücü)

5)Lezgin (Güney Yıldızı)

6)Fatih (Baklalı)

7)Turan (Ceyhan Doğan)

8)Ömer (Kürkçüler)

9)Engin (Çukurova G.Birliği)

10)Cenker (Baklalıspor)

11)Remzi (Kürkçüler)