Ana sınıfı bizim için önemlidir

Saimbeyli'de yarıyıl tatili nedeniyle karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Seda Başoğlu, ilçede eğitim ve öğretimdeki başarı grafiğinin her geçen gün yükseldiğini belirtip 'ana sınıfına büyük önem veriyoruz. Genç nesillerin daha iyi eğitim almaları bizim temel hedefimizdir' dedi.

Saimbeyli’de yarıyıl tatili nedeniyle karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Seda Başoğlu, ilçede eğitim ve öğretimdeki başarı grafiğinin her geçen gün yükseldiğini belirtip ‘ana sınıfına büyük önem veriyoruz. Genç nesillerin daha iyi eğitim almaları bizim temel hedefimizdir’ dedi.

 

HİMMETLİ VE ÇATAK’TA KARNE TÖRENİ

İlçenin Himmetli ve Çatak Köyü ilk ve ortaokullarındaki karne törenine katılan Kaymakam Başoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm imkânlarını seferber ederek ilçedeki eğitim ve öğretimin kalitesinin artması, sorunsuz bir eğitim geçirilmesi için çalışıldığını kaydedip ‘bizim öğrencilerimiz çalışkan ve topluma yararlı bireyler olarak yetişiyorlar. Eğitimde hiçbir sorunumuz kalmadı desem yerinde olur. Saimbeyli halkımızın çocuklarının eğitimine olan düşkünlüklerini biliyoruz. Biz de eğitimde kaliteyi yakalamak adına çalışıyoruz’ dedi.

 

GÖZLERİ IŞILDIYOR

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Tuncer, Şube Müdürleri Yasin Özdemir ile okul idarecileriyle birlikte karne töreninde öğrencilere seslenen Kaymakam Seda Başoğlu, ‘aydınlık gelecek için okuyan, ilim ve irfan sahibi gençlerimizin yetişmesi gerekiyor. Kaymakamlık olarak tüm merkez ve köy okullarımızda sorunsuz bir eğitim yılı geçirdik. Okullarımızın ihtiyaçlarını imkânlarımız dâhilinde çözümlüyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltılar ve onların çalışkanlıkları bizim gelecek nesillere ne kadar güzel yatırım yaptığımızın kanıtıdır’ dedi.

 

ONLARLA İFTİHAR EDİYORUZ

Himmetli Ortaokulu Müdürü Ayhan Kayhan, Müdür Yardımcısı Ayfer Canbolat, Çatak Ortaokulu Müdürü Mahmut Özcanlı ise ‘köy okullarındaki eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını bizler eğitim camiasının fertleri olarak yakından görüyoruz. Devletimiz çocuklarımızın okumaları için ne gerekiyor ise yapıyorlar. Aileler de bizlere yardımcı oluyorlar. Okul aile birliklerimiz de eğitimin temel dinamikleri arasında yerini alıyor. Bugün karne dağıttığımız bu çocuklarımız yarının idaresinde söz sahibi olacak nesillerdir. Onlarla iftihar ediyoruz’ dediler.

 

AİLELERE TEŞEKKÜR BORCUMUZ VAR

Saimbeyli ilçesinin özellikle kış aylarında iklim koşulları nedeniyle çetin bir dönemden geçtiğini kaydeden Kaymakam Başoğlu, ‘şükürler olsun ki devletimizin tüm imkânları ile ağır kış koşullarını sorunsuz atlatıyoruz. Aldığımız tedbirler sayesinde yollarımızı açık tutuyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını sağlıyoruz. Halkımızın sağlık sorunları olur ise anında müdahale ediyoruz. Bu çocuklarımız da bizlere derslerindeki başarıları ve böylesine güzel karneleri ile karşılık vererek bizleri mükâfatlandırıyorlar. Kendilerine, ailelerine teşekkür ediyorum’ dedi ve öğrencileri hayata hazırlayan öğretmenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.