AOSB Başkanlığına Bekir Sütcü, yeniden seçildi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 16'ncı olağan genel kurulu yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Bekir Sütcü, yaptığı teşekkür konuşmasında, AOSB'nin ülkesini seven ve bu sevgiyle üreten sanayicileri ile büyüdüğünü, güçlendiğini söyledi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 16’ncı olağan genel kurulu yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Bekir Sütcü, yaptığı teşekkür konuşmasında, AOSB’nin ülkesini seven ve bu sevgiyle üreten sanayicileri ile büyüdüğünü, güçlendiğini söyledi.

 

 AOSB Başkanı Bekir Sütcü, genel kurul üyelerine hitap ederken; yaklaşık yarım asır önce, 29 Mart 1973 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan, ilk müteşebbis heyeti 21 Nisan 1977’de oluşturulan, 1983’te temeli atılan, arsa satışlarına 1990 yılında başlanan ve ilk bacaları 1992 yılında tütmeye başlayan bölgenin bugün geldiği aşamaya dikkati çekti.

 

Başkan Sütcü, yaklaşık yarım asırdan beri bölgeye hizmet verenleri şükranla yad ettiklerini belirterek, “Bölgemizin bugünlere gelmesinde, o günlerin koşullarında ellerinden gelen çabayı gösteren değerli valilerimizi, müteşebbis heyet üyelerimizi ve yönetim kurulunda görev alan birbirinden değerli sanayicilerimizi bir kez daha şükranla andığımızı belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayan emektarlarımıza uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.

 

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU

 

Konuşmaların ardından AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, gündem maddelerine ilişkin sanayicilerden gelen soruları yanıtladı. Daha sonra   tek liste ile gidilen oylamada, Bekir Sütcü Başkanlığındaki yönetim kurulu Ömer Kaya, Yusuf Kara, M. Nedim Büyüknacar ve Mehmet Tosmur’dan oluştu. Denetim kuruluna ise Mustafa Fidan ile Engin Ertürk seçildi.