Arın: ''Artık başarılı olacağız''

TFF 1. Lig'de sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile sahasında golsüz berabere kalan Adanaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Altay maçı hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig’de sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile sahasında golsüz berabere kalan Adanaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Altay maçı hazırlıklarına başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. 
Antrenman serbest yapılan koşu çalışmasıyla başladı. Dün oynanan akşam Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında ilk 11'de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi.
Adanaspor, Altay maçı hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

7 GÜNDE 3 MAÇ

Bu arada, Adanaspor 23 Şubat’ta Altay ile deplasmanda, 26 Şubat’ta evinde Ümraniyespor, son olarak ise İstanbulspor ile 1 Mart’ta deplasmanda karşılaşacak.

ARTIK BAŞARILI OLACAĞIZ

Teknik Direktör Eyüp Arın, golsüz berabere kaldıkları BB Erzurumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, bulundukları konumda bir ateş hattının içerisinde olduklarını söyledi. Arın, şunları kaydetti:

‘’Bu ateş hattının içerisinden çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun içinde dönüşü olmayan artık maçlar oynuyoruz. Toparlanmak istiyoruz. Camiamızı sevindirmek istiyoruz. Birçok şeyi bir arada yapmaya çalışıyoruz. Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Biz sonradan dengeyi sağladık. 2-3 tane pozisyona girip değerlendiremedik. Bizim artık puandan çok puanlara ihtiyacımız var. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedikte. İnşallah artık başarılı olacağız.’’