Arın'dan futbolculara uyarı

TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'da Teknik Direktör Eyüp Arın, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

TFF 1. Lig’de hafta sonu sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Turuncu-beyazlılar Ankaraspor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdü. Antrenman düz koşu ve ardından yapılan ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Teknik Direktör Arın, antrenman sırasında futbolcularını zaman zaman rehavete kapılmamaları konusunda uyararak, Ankaraspor maçını da kazanarak tehlikeli bölgeden biran önce uzaklaşıp rahatlamalarını istedi.

Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İYİ PARTİ’DEN ZİYARET

Bu arada, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri Osman Yereşen Tesisleri’nde Başkan Bayram Akgül’ü ziyaret etti. Boyvadaoğlu, Başkan Akgül’e hafta sonu yapacakları Ankaraspor maçında başarılar diledi.