Arın: ''En büyük silahımız takım olmak olacak''

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ufak tefek sıkınların olmasına karşın iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek,''En büyük silahımız takım olmak olacak. Tüm çalışmalarımız bu yönde'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ufak tefek sıkınların olmasına karşın iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek,''En büyük silahımız takım olmak. Tüm çalışmalarımız bu yönde'' dedi.
Abant'ta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve önceki gün TFF 2. Lig takımlarından BAK Spor ile yaptığı maçı 2-1 kazanan turuncu-beyazlı futbolcular sergiledikleri futbolla göz doldurdular.
Teknik Direktör Arın, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, takımdaşlık ruhuna vurgu yaptı. İyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirten Arın, ''Sıkıntılar oldumu ufak tefek elbette oldu. Bir kaç eksikliklerimiz var bunları giderirsek daha iyi olacağız. Hazırlıklarda yeni gelenler, denenler ve eskileri birbirleriyle kaynaştırma anlamında önemli mesafeler kat ettik. BAK Spor ile futbolcuların birbirlerini tanımaları anlamında önemli bir maç oynadık. Tüm futbolcularımızı denedik. Bizim maçlardaki en büyük silahımız takım olmak olacak. Bunun için çalışıyoruz. Bu anlamda 1-2 futbolcuyu uyaracağız. Aynı şekilde devam ederlerse gerekenleri yapacağız'' dedi.
Arın, 3. Etap hazırlıklarda futbolcuları daha çok lig maçlarına hazırlayacaklarını ve çalışmaları bu yönde yapacaklarını sözlerine ekledi.

2. ETAP TAMAMLANDI

Bu arada, turuncu-beyazlılar 2. Etap hazırlıklarını dün yaptıkları iki antrenmanla tamamladı. Teknik kadro futbolculara 2 gün izin verdi. Futbolcular 27 Temmuz Cumartesi günü Bolu'da toplanarak 3. Etap hazırlıkların startını verecek.