Arın, hata istemiyor

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren ve hafta sonu deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'da Teknik Direktör Eyüp Arın, futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyardı.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren ve hafta sonu deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyardı.

 

Turuncu-beyazlılar Boluspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tessleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başlayan antrenman bir saati aşkın sürdü. Teknik Direktör Arın, antrenman sırasında futbolcularını Boluspor karşısında hata yapmamaları konusunda sık sık ikaz etti.

 

Teknik Direktör Arın, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Milli arada sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Ligde zor günler geçirdiklerinin bilincinde olduklarını ve artık hata yapma lükslerinin olmadığını söyleyen Arın, bir an önce hedefledikleri puanları alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşıp rahat bir nefes almak istediklerini belirtti.

 

HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK

TFF Merkez Hakem Komitesi Boluspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Açıklamaya göre, karşılaşmayı hakem Onur Özütoprak yönetecek. Yardımcılıklarını da Serdar Diyadin ile Burak Cansız yapacak.