Arın, işi sıkı tutuyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor'da Levent Şahin'in ayrılmasının ardından bu sezon 3. kez nöbete çağırılan Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın, antrenmanlarda işi sıkı tutmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor’da Levent Şahin’in ayrılmasının ardından bu sezon 3. kez nöbete çağırılan Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın, antrenmanlarda işi sıkı tutmaya başladı.

Turuncu-beyazlılar 24 Nisan Pazartesi günü deplasmanda lider Beşiktaş ile yapacakları maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretinde sürdürüyorlar. Antrenmanlar öncesi Arın, futbolcularla kısa toplantı yaparak yapmalarını istediği hareketleri izah ediyor.

Arın, antrenmanlarda hata yapan futbolcuları da uyarmayı ihmal etmiyor.  Referandum nedeniyle hafta sonu lige verilen arayı boş geçirmek istemeyen turuncu-beyazlılar,  U21 takımıyla hazırlık maçı yapacak.

Arın, Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve güçlü rakipleri karşısında puan ya da puanlar almak için mücadele edeceklerini bildirdi.