Arın, ''Lige hazır hale geldik''

Adanaspor'u yeni sezona hazırlayan Teknik Direktör Eyüp Alrın, Adana ve Bolu olmak üzere iki etap halinde yaptıkları kamp çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini belirterek, ''Lige hazır hale geldik'' dedi.

Adanaspor’u yeni sezona hazırlayan Teknik Direktör Eyüp Arın, Adana ve Bolu olmak üzere iki etap halinde yaptıkları kamp çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini belirterek, ‘’Lige hazır hale geldik’’ dedi.

İkinci etap kamp hazırlıkları için 2 haftadır Bolu’da olan turuncu-beyazlıların kampı bugün sona erdi. Turuncu-beyazlılara tek heyet tarafından 2 gün izin verildi. Futbolcular, 7 Eylül Pazartesi günü Adana’da toplanarak İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Turuncu-beyazlı futbolcuları yeni sezona hazırlayan Teknik Direktör Arın,   Adana ve Bolu olmak üzere 2 etap halinde yapılan kamp çalışmalarını değerlendirdi. Kamp çalışmalarının beklentilerinin üzerinde geçtiğini ve takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Arın, ‘’Hazırlıklara başladığımız ilk günler ile bugün geldiğimiz seviye arasında büyük fark var. Futbolcular, fiziksel açıdan çok iyi konumda. Zaman kısa olduğundan karışık antrenmanlar yapmak durumunda kaldık. Son yaptığımız tempolu antrenmanda oyuncular zirve yaparak 10 kilometre seviyesine ulaştı. Bu bizim için oldukça sevindiren bir gelişme. Takım olarak lige hazır hale geldik’’ dedi.

Bu arada, Fenerbahçe’den transfer edilen Cenk Alptekin’in takıma dahil olduğu, Gaziantep Futbol Kulübü’nden Sefa’nın da antrenmanlara katıldığı öğrenildi. Turuncu-beyazlı yönetimin takıma ağabeylik yapacak tecrübeli yerli bir defans ve bir orta saha ile yabancı santrafor ile temas halinde olduğu, 3 futbolcuyla 7 Eylül Pazartesi gününe kadar sözleşme imzalanmasının beklendiği bildirildi.